Reservedeler til din Kärchermaskin

Vi tar gjerne imot henvendelser fra kunder som trenger reservedeler til sin Kärchermaskin.

For å finne hvilke reservedeler som passer til akkurat din maskin, trenger vi typenummeret/varenummeret på maskinen.

Du kan også selv gå inn på Kärcher sin side via lenken under for å finne ut hvilke reservedeler som passer. Eksempelvis finner du også ut hva som er riktige poser til din støvsuger.

Husk at reservedeler som byttes skal utføres av autoriserte servicesenter for å ivareta garantien. 

På denne siden  finner du et felt hvor du legger inn typenummeret/varenummeret på din maskin. Du vil da enkelt få se hvilke reservedeler som passer til akkurat din maskin. Vær imidlertidig obs på at det ikke alltid er alt som dukker opp på listen.

Her kan du enkelt søke opp og kjøpe reservedeler. For å finne frem til riktig del må du først vite artikkelnummeret på din maskin. Det finner du på maskinens typeskilt, eventuelt i brukermanualen. Bilde av hva typenummeret er ser du under.

typenummer.jpg

Skriv inn artikkelnummeret på din maskin i feltet i den grå boksen, og du vil komme inn på en side med oversikt over deler tilhørende maskinen. 

Vær oppmerksom på at reservedeler kun skal byttes av autoriserte fagpersoner for at garantibetingelsene skal ivaretas.

Husk at om du har en Kärchermaskin som skulle hatt service, reperasjon eller bare en inspeksjon så ta gjerne kontakt med oss via kontaktskjemaet i nettbutikken eller via e-post. Vi gjør det meste av reperasjoner. Du vil selvsagt bli informert underveis og får tilbud om eventuelle reperasjoner og oversikt over kostnader. Vi selger også nye Kärchermaskiner.