Fluid Film NAS 5 L

Fluid Film

Varenr.
FLNAS5L
Lager
På Lager
Pris
kr 675

Tyktflytende olje – Den mest brukte og universale Fluid Film-oljen


ANVENDELIG
Fluid Film NAS er hovedproduktet vårt. Svært anvendelig lanolinbasert olje som hverken størkner eller fordamper, men er aktiv og penetrerende over lang tid. Den egner seg svært godt som rustløser og smøremiddel.
Vi erfarer at den virker helt unikt til understellsbehandling. Faktisk virker den godt også på biler som alt har begynt å ruste.
Åpne kjeder kan forlenge levetiden 3 ganger.

IKKE KONDUKTIV
Fluid Film er ikke konduktiv og brukes derfor på elektriske terminaler og kontakter, fordelerlokk og batteripoler.

RENGJØRING/TYNNING
Sprøyteutstyr og sonder trenger ikke å rengjøres etter bruk siden Fluid Film ikke størkner. Fluid Film kan lett fjernes med steamer eller Ren Bil-avfetting. Ikke bland med andre produkter. Tynning kan gjøres med Liquid A.

TIKSOTROPISK
Fluid Film er tiksotropisk, det vil si at den blir tynnere ved omrøring på samme måte som kvikksand. I lukket emballasje kan middelet lagres over ubegrenset tid.

BRUKSOMRÅDER
Andre bruksområder: våpen, fiskesneller, bolter, låser, låsesylindre, hengsler, avtagbare kroker, lastavhengige ventiler, wirer, stålkontruksjoner, maskindeler, anleggsmaskiner, gressklipperpanner, hagesaks, vinterkonservering, snøfresere, korrosjonsbeskyttelse på fly og helikoptere, impregnering av lær, polering av aluminium, rustfritt stål, krom og alle andre metaller, polering av verktøy, treverk, lakk og plast.

MILJØVENNLIG
Fluid Film er løsemiddelfri og har under 1 % VOC. Den er ikke giftig eller farlig og har flammepunkt på 207 ºC. Fluid Film svir ikke gress og vegetasjon og egner seg godt til landbruksmaskiner. Spray på en blomst og den dør ikke før den skal.

Oljen er tykk som ketchup, men likevel er den svært penetrerende.

EAN
7090025390098

Relaterte varer

Merke

Fluid Film

kr 149
Fluid Film NAS Svart 3,8 L
Merke

Fluid Film

kr 545
Fluid Film NAS Svart 19 L
Merke

Fluid Film

kr 2 695
Fluid Film Liquid A 5 L
Merke

Fluid Film

kr 675
Fluid Film Liquid A 19 L
Merke

Fluid Film

kr 2 245
Fluid Film NAS 19 L
Merke

Fluid Film

kr 2 445