Kärcher Proff VS. Home & Garden

I nettbutikken, artikler, produktinformasjon og ellers på Kärcher sine egne sider, vil du høre om "proff" og "Hobby- eller Home & Garden" sortiment. Dette kan være forvirrende når det er et hav av ulike produkter til ulike formål. Dette ønsker vi å ta en kort gjennomgang på i denne artikkelen. 

Kärcher Professional - Peker til et produktsortiment som er tiltenkt proffkunder. Dette kan eksempelvil være en snekker, elektriker eller et firma som driver en stor fabrikk.

Dette er produkter som er spesielt utviklet for å blant annet håndtere: Konstant bruk over lengre tid, renholdsmaskiner som er beregnet til store områder og høytrykksspylere som skal levere store mengder vann. 

Det betyr at produktet/maskinen kan i tillfeller være overdimensjonert i forhold til hva en privatperson har bruk for til hjemmebruk. Men ingen regel uten unntak. Her kan det være privatpersoner som kan dra god nytte av en Professional maskin.

Professional produktene er grå i fargen.

11001300_Rel 11001300_3.jpg

Home & Garden - Produktene i dette sortimentet er tilegnet privatpersoner. Det vil si at prisene er lavere, men at maskinene ikke er tiltenkt bruk som gjør at produktene får like store påkjenninger som et proffesional produkt. Eksempelvis: en høytrykkspyler som ikke trenger å vaske kontinuerlig i mange timer om dagen, over flere dager. 

Home & Garden produktene er gul eller hvit i fargen.

hvit_home_amd_garden.jpg

 

> Se våre Home & Garden produkter her

> Se våre Proffesional produkter her