Fritidsbatterier Start-Agm-Gel

Med riktig batteri får du et båtliv uten bekymringer Til sjøs er sikkerheten og trivselen avhengig av nok strøm til båtens utstyr. Stort sett er det båtbatteriet som driver viktige funksjoner som startmotor, radio, GPS og lanterner. Campingvogner og bobiler trenger strøm til utstyret i campingvognen eller bobilen for å trygge reisen eller ferien. I de fleste tilfeller er det batteriene som driver viktige funksjoner som kjøleskap, vannpumpe, radio, GPS, varme, air condition etc. Exides kan nå tilby et nytt sortiment av marinebatteri og fritidsbatteri. Disse batteriene sørger for at utstyret fungerer og dekker behovene til både profesjonelle og private brukere. Med riktig marinebatteri og fritidsbatteribatteri kan du nyte livet uten å være urolig for at viktige funksjoner skal slutte å virke. Det nye sortimentet er også førstevalget blant båtprodusenter. Takket være DNV-sertifiseringen er det enklere å få godkjennelse i henhold til det europeiske regelverket. Før du velger batteri til, er det viktig å identifisere ditt energibehov.                                                                                                                Vi har delt energibehovene i tre hovedgrupper. Les mer om dette under. .
 

Startbatteri

START -batterier er utviklet for å levere høy startstrøm. De brukes vanligvis som strømkilde for å starte standardutstyrte motorer, men også som en del av batteriinstallasjonen i båter ol. med mye elektrisk utstyr. Ved denne bruken holdes batteriene fulladede siden dynamoen lader dem raskt opp. Batterier som anbefales for start har høy ytelse og lang levetid. START -sortimentet er utviklet for å dekke startbehovet for alle typer forbruksmotorer.

Exide_Start_AGM

EXIDE START AGM »

Sonnak_Start          ML_Kurva_orange

SØNNAK START »

 Start og Forbruksbatteri

DUAL-batterier er utviklet for bruk i båter ol. med felles batteri for hele strømforsyningen, men batteriene kan også brukes til å drive elektriske sidepropeller, vinsjer og ankerspill eller annet utstyr. Disse typene installasjoner innebærer at batteriene blir delvis utladede under bruk og har derfor forsterkede batteriplater. DUAL-sortimentet har løsningen for å dekke energibehovet for de aller fleste små og middelsstore kjøretøy og båter.

Exide_Dual_AGM

EXIDE DUAL AGM »

Sonnak_Dual          ML_Kurva_BLA

SØNNAK DUAL »

 Forbruksbatteri

EQUIPMENT-batterier er utviklet for bruk  med adskilte strømkretser for elektrisk utstyr. Dette gjelder strømforsyning til navigator, redning, sikkerhet og komfort. Denne typen installasjon innebærer at batteriene blir delvis eller til og med helt utladet ved bruk og man må derfor ha batterier som tåler hyppig lading. EQUIPMENT-sortimentet er løsningen for å dekke energibehovet til alt fra småelektronikk til reservekraft.

Exide_Equipment_Gel

EXIDE
EQUIPMENT GEL »

Exide_Equipment          ML_Kurva_gul

EXIDE EQUIPMENT »

Share →